سارقان حرفه ای سمنان شناسنامه دار می شوند

معاون دادستان سمنان در امور پیشگیری از وقوع جرم از تهیه و بررسی شناسنامه اطلاعاتی سارقین حرفه ای در آینده نزدیک خبر داد و گفت: باید مسئولان حراست ادارات دولتی، مدیران را به رعایت اصول ایمنی و حفاظتی مکلف کنند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سمنان، رضا زمانی در جلسه کارگروه تخصصی پیشگیری از وقوع جرم اظهار کرد: آمار منطقه ای انواع جرایم در سطح شهر سمنان با همکاری پلیس های تخصصی تدوین می شود.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی شهرستان سمنان نسبت به استقرار در شهرک های جدید مسکن مهر سمنان برای کاهش جرم و آسیب های اجتماعی اقدام می کند.

معاون دادستان سمنان در امور پیشگیری از وقوع جرم خاطرنشان کرد: برای کاهش جرم سرقت و آسیب های اجتماعی در مسکن مهر، قرار است فرماندهی انتظامی شهرستان سمنان با توجه به دستورالعمل های موجود و ضوابط قانونی پیگیری های لازم را جهت استقرار ایستگاه پلیس در شهرک های جدیدالاحداث و شهرک های خدماتی در آینده نزدیک انجام دهد.

زمانی گفت: تهیه و ارائه اطلس جغرافیایی جرم در امر آسیب شناسی و برنامه ریزی صحیح اقدامات مربوط به پیشگیری از وقوع جرم در جامعه بسیار مفید است.