معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح:

آمار جرایم نیروهای انتظامی کشور در حال کاهش است

معاون نظارت و بازرسی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور کفت: در نیروهای انتظامی کشور آمار جرایم و خشونت بسیار پایین است و این آمار در بخش‎های مختلف یا دارای ثبات یا در حال کاهش است.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری، محمود صفری در مراسم تودیع و معارفه دادستان نظامی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: دلیل جرایم در نیروهای مسلح در مرحله تحقیق است و با تکمیل این تحقیقات از سوی کارشناسان راه حل‎های مناسب برای ریشه کنی کامل این جرایم بررسی و اجرا می شود.

وی تعامل و همکاری مسئولان استانی در قوه قضاییه و نیروهای مسلح را از علل نبود خشونت در نیروهای مسلح استان و میزان کم جرایم در این استان دانست و خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح استان چهارمحال و بختیاری یکی از سالم ترین نیروهای مسلح در بین استان های کشور است.

صفری، اجرای عدالت را یکی از شاخصه‎های اصلی در اعتمادسازی مردم به حکومت دانست و گفت: سلامت دستگاه قضا جامعه را به سمت سلامت سوق می دهد و باعث ایستادگی مردم در برابر بیگانگان می شود.

معاون نظارت و بازرسی سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور پیاده کردن مقررات قضایی، آگاه سازی در زمینه جرایم، استفاده از فناوری های روز در تسریع و کیفیت بخشی به مردم را از وظایف دستگاه قضا برشمرد و گفت: یکی از بهترین طرح‎های اجرا شده کشور در سال های اخیر، ایجاد بازداشتگاه‎های اختصاصی نیروهای مسلح است که در صورت وقوع جرم، حیثیت این نیروها حفظ شود.

صفری با اشاره به بیان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، تضعیف دستگاه قضا نه به صلاح نیروهای مسلح است و نه به صلاح اشخاص، بر تعامل نیروهای مسلح و دستگاه قضا تاکید کرد.