عبدی خبر داد:

عضویت ایران در هیات رئیسه اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: ایران عضو هیات رئیسه اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی در مجمع عمومی ISSA شد.
    عضویت ایران در هیات رئیسه اتحادیه بین‌المللی تأمین‌اجتماعی
    به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری خانه ملت؛ایرج عبدی افزود: با هیات تامین اجتماعی به دوحه سفری داشتیم که ایران در مجمع عمومی بین‎المللی سازمان تامین اجتماعی به‎عنوان هیات رئیسه اتحادیه بین‌المللی تأمین ‌اجتماعی در مجمع عمومی ISSAانتخاب شد.

وی ادامه داد: در این سفر راجع به همکاری دو کشور در خصوص اعزام نیروی کار به قطر بحث و بررسی‎هایی صورت گرفت تا برخی از پزشکان و پرستاران به این کشور اعزام شوند.

به گزارش ایسنا،عبدی تصریح کرد: قبلاً یک تفاهم نامه‎ای بین دو کشور در راستای ایجاد دانشکده علمی کاربردی از سوی ایران منعقد شده بود تا از طریق این دانشکده نیروی کار متخصص تربیت شود که از قطری‎ها دعوت شد در آینده‎ای نزدیک برای مذاکره به ایران بیایند./