سراج خطاب به بازرسان سازمان بازرسی:

در مبارزه با فساد جدی باشید

رییس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به بازرسان و کارشناسان این سازمان گفت: در مبارزه با فساد مصمم و جدی باشید.
    Mona Hoobehfekr (8 of 32)-2.jpgبه گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ناصر سراج در بازدید سرزده از اداره کل بازرسی استان البرز، بر کلان‌نگری در موضوعات بازرسی تاکید کرد و گفت: در بازرسی‌ها، جزءنگری نکنید و دنبال موارد مهم و کلان باشید.

وی با بیان این که طرح این مطلب به معنای نادیده گرفتن تخلفات و جرائم خرد نیست، افزود: رسیدگی به مسایل جزئی، ‌شما را از پرداختن به موضوعات کلان و مهم جامعه غافل نکند.

سراج، بازرسان و کارشناسان را به مشارکت جدی در امر بازرسی توصیه کرد و بیان کرد: در مبارزه با فساد جدی و مصمم باشید و از اطلاعات مردمی برای پیگیری موضوعات بازرسی و جلب اعتماد عمومی استفاده کنید.