زاهدی در گفتگو با خانه ملت:

جزییات برگزاری کنکور سراسری و آزاد/ برگزاری جداگانه کنکور در سال آینده قانونی نیست

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه برگزاری جداگانه کنکور دانشگاه سراسری و آزاد اسلامی تنها در سال 93-92 مشکل قانونی ندارد، گفت: جداسازی این دو کنکور در سال آتی مغایر قانون است.

محمد‌مهدی زاهدی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه بر اساس قانون مصوب مجلس پذیرش دانشجو در سال جاری از طریق برگزاری جداگانه کنکور دانشگاه سراسری و آزاد اسلامی مشکل قانونی ندارد، گفت: اما کنکور سراسری و آزاد در سال 94-93 طبق قانون باید به صورت همزمان برگزار شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: از سال آینده بر اساس قانون مصوب مجلس تصمیم‌گیرنده برای پذیرش ‌و سنجش دانشجویان شورایی متشکل از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 3 تن از معاونان آنان و همچنین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواهند بود.

وی با بیان اینکه در شورای مذکور تصمیم‌گیری درباره پذیرش و سنجش دانشجویان صورت می‌گیرد، افزود: در قانون مشخص شده که فرآیند سنجش بر عهده وزارت آموزش و پرورش و پذیرش آنان وظیفه سازمان سنجش و آموزش کشور است.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: شورای مذکور تصمیم‌گیرنده و تعیین‌کننده روال سنجش در کشور هستند از این رو پذیرش دانشجویان نیز بر اساس آن سنجشی که وزارت آموزش وپرورش انجام می‌دهد صورت می‌گیرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: اینکه دانشگاه آزاد اسلامی خواهان برگزاری آزمونی جدا در سال 93-94 باشد به طور حتم خلاف قانون است./