محمد رحیم یوسفی:

هدف از اعمال سیاست های کلان سازمانی، کاهش جمعیت کیفری در زندان ها است.

مدیر ندامتگاه شهر ری، از آزادی 47 نفر از مددجویان با پیگیری قضایی کارشناسان واحد مددکاری خبر داد.
    340-2.jpgبه گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرحیم یوسفی اظهار کرد: مهمترین دغدغه روسا و مسئولان زندان‌ها اجرای دستورات ریاست قوه قضاییه پیرامون طرح تکریم و حفظ حقوق شهروندی مددجویان است.

وی افزود: هدف از اعمال سیاست‌های کلان سازمانی، کاهش جمعیت کیفری در زندان‌ها است.

مدیر ندامتگاه شهر ری، خدمت به محروم‌ترین قشر جامعه و رسیدگی به معضلات و مشکلات هم‌نوعان را از وظایف مهم و اساسی در زندانبانی اسلامی عنوان کرد و افزود: از سیاست‌های مهم قوه قضاییه حفظ حقوق شهروندی مددجویان بوده و ما به‌عنوان مراکزی که با اقشار آسیب‌دیده سر و کار داریم، مکلف هستیم مانع از تضییع حقوق آن‌ها شویم.

یوسفی گفت: از ابتدای سال جاری کارشناسان مددکاری ضمن رعایت اصول قضایی و شناسایی و مطالعه پرونده مددجویان دارای شرایط آزادی که نیاز مند رضایت شاکی بودند توانسته‌اند با اخذ رضایت شکات زمینه آزادی 47 مددجو را فراهم کرده تا با این عمل در اجرای اهداف مهم حقوق شهروندی گام مهمی بردارد.