تاریخ انتشار : 2 خرداد 1397 13:3

رده بندي کنگره

عنوان - پديدآور - وضعيت نشر

K ۸۴۰ /الف۷ت۷

تعارض قوانين در قراردادها و الزامات غيرقراردادي/ مرضيه افضلي مهر.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهش هاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۷.

JZ ۵۱۸۵ /ز۲ک۵

کشورهاي در حال توسعه و نظام حل و فصل اختلاف سازمان جهاني تجارت/ سپيده زبردست، با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهش هاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۷.

KMH ۳۴۴۸ /خ۴م۳

[ايران. قوانين و احکام]

مجموعه قوانين و مقررات مرتبط با خودرو/ تدوين حسن خدابخشي پالندي، با ديباچه رضا ويسه.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ۱۳۹۷.

HV ۶۲۵۲ /الف۵ج۴

جرم شناسي فراملي: به سوي جرم شناسي جنايات بين المللي/ ويراستاران متن انگليسي آلت سمولرز، رولف هاومن؛ برگردان فارسي گروهي از پژوهشگران علوم جنايي؛ به کوشش حميدرضا نيکوکار؛ با ديباچه علي حسين نجفي ابرند آبادي.- تهران: نشر ميزان، ۱۳۹۶.

HV ۶۰۲۸ /ش۹د۲

دانشنامه جرم شناسي محکومان/ به کوشش عباس شيري با همکاري گروهي از استادان و پژوهشگران جرم شناسي.- تهران: نشر ميزان، ۱۳۹۷.

28592081