تاریخ انتشار : 14 تیر 1395 16:1

ثبت نام آزمون تصدی منصب قضا از 20 تیرماه آغاز می شود

کلیه داوطلبان ثبت نام در آزمون تصدی منصب قضا با مدرک تحصیلی دانشگاهی در صورت داشتن شرایط عمومی و اختصاصی می توانند از روز یکشنبه 20 تیرماه سال جاری با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام کنند.
    به گزارش ایسنا، کلیه داوطلبان ثبت نام در آزمون تصدی منصب قضا در صورت داشتن شرایط عمومی و اختصاصی منصب قضا می توانند از تاریخ 1395/04/20 لغایت 1395/04/30 با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام کنند و در پایان ثبت نام به هر یک از داوطلبان کد رهگیری ارائه خواهد شد.

داوطلبان لازم است تا پایان کلیه مراحل آزمون این کد را نزد خود نگهداری کنند، ضمناً یادآور می شود ثبت نام منحصراً به صورت الکترونیکی می باشد و داوطلبان لازم است از طریق سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند و ثبت نام به غیر از روش فوق غیر قابل قبول می باشد و این دسته از داوطلبان مجاز به شرکت در آزمون نمی باشند.

آزمون سراسری قضاوت طبق روال سال های گذشته دو مرحله ای (تستی و تشریحی) است و مرحله نخست آزمون استخدامی قضات در تاریخ جمعه 1395/07/09 به صورت تستی برگزار می شود پذیرفته شدگان نهایی به مرحله مصاحبه علمی شفاهی راه می یابند.

لازم به ذکر است، این آزمون صرفاً ویژه داوطلبان با مدرک تحصیلی دانشگاهی است و لذا شرایط آزمون حوزوی و زمان برگزاری آن متعاقباً از طریق پرتال جامع معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اطلاع رسانی خواهد شد.